Concept

SQM Offices zijn meer dan alleen kantoren. Ze zijn ontworpen om te inspireren.

Thuiskomen op kantoor

Een modern kantoor is tegenwoordig meer dan alleen een werkplek. Bij SQM Offices kom je via de entree binnen op een centrale ontmoetingsplek. Van daar loop je richting de stijlvol ingerichte kantoren, de moderne vergaderruimtes voorzien van alle benodigde communicatie technologie en de lichte en open ruimtes om te ontspannen en even tot rust te komen. Op iedere locatie is ruimte voor sport en spel en de mogelijkheid voor een geheel verzorgde lunch of borrel.

Duurzaamheid en
flexibiliteit

Duurzaamheid van mens en gebouw is belangrijk voor SQM en blijft ten aanzien daarvan altijd in ontwikkeling. Bij de bouw van de kantoren is gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame producten en materialen. Tevens is er in de eetgelegenheden van SQM veel aandacht voor lokale en biologische producten.

Je nieuwe, ideale werkplek gevonden? SQM Offices biedt verschillende mogelijkheden om jouw werkplek geheel naar wens op te leveren, van casco tot turn-key.

Meeting 2.0

Binnen een paar simpele stappen een SQM vergaderruimte geboekt!

Als member van SQM Offices kun je kosteloos gebruik maken van de vergaderruimtes op elke SQM locatie in Nederland. De vertrekken hebben allemaal een eigen karakter, waardoor je met gemak een passende ruimte reserveert voor het teamoverleg of training.

Wil je meer informatie of je voor de eerste keer aanmelden voor meeting 2.0? Klik dan op registreren of stuur een e-mail naar info@sqm-offices.nl

SQM City Bike

Met mooi weer op de fiets naar je volgende afspraak of de fiets pakken voor een snelle boodschap? SQM biedt haar huurders de mogelijkheid om gebruik te maken van deze Roetz fietsen.

De SQM City Bike is licht in gewicht, voorzien van een handige mand en bovenal circulair en duurzaam.
Er wordt gebruik gemaakt van zorgvuldig geselecteerde hergebruikte fietsframes en worden afgewerkt met kwalitatieve, hoogwaardige componenten. En de makers? Dat zijn talenten in de sociale werkplaats die worden opgeleid tot fietsmonteur!

 

Grab
&Go

Een plek waar iedere professional zich thuisvoelt. Modern, compleet en dynamisch. De multi tenant kantoren van SQM Offices zijn flexibel in te delen om zo optimaal elke vierkante meter te benutten.

Onze huurders willen wij verrassen met gezonde, lekkere, smaakvolle, verantwoorde en ambachtelijk bereide producten. Daarom werken wij graag samen met PDX Services welke een moderne kijk op catering heeft. Zo werken zij zoveel mogelijk met seizoensgebonden producten van lokale leveranciers.

Voor de snelle lunches, voor diegene die snel de deur uit moeten naar hun volgende afspraak, in de pauze graag een wandeling willen maken of juist op hun werkplek willen lunchen. Voor deze huurders is er de Grab&Go van PDX.

Heerlijke vers bereide salades, broodjes en gezonde fruit shakes. Een ruim, gezond en heerlijk assortiment wat je ‘grabt’ before you Go.

 

Membership
SQM

Met het unieke SQM membership programma biedt SQM Offices haar klanten de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van alle meeting rooms en services van alle locaties door heel Nederland. Lees hier meer over het membership programma.

Onze locaties

Zaltbommel

Rosmalen

Plan bezichtiging

Wat leuk dat we je mogen ontvangen!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Plan bezichtiging

Wat leuk dat we je mogen ontvangen!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Membership

Kies nu het pakket wat bij jou past!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!