Concept

SQM Offices zijn meer dan alleen kantoren. Ze zijn ontworpen om te inspireren.

Thuiskomen op kantoor

Een modern kantoor is tegenwoordig meer dan alleen een werkplek. Bij SQM Offices kom je via de entree binnen op een centrale ontmoetingsplek. Van daar loop je richting de stijlvol ingerichte kantoren, de moderne vergaderruimtes voorzien van alle benodigde communicatie technologie en de lichte en open ruimtes om te ontspannen en even tot rust te komen. Op iedere locatie is ruimte voor sport en spel en de mogelijkheid voor een geheel verzorgde lunch of borrel.

Duurzaamheid en
flexibiliteit

Duurzaamheid van mens en gebouw is belangrijk voor SQM en blijft ten aanzien daarvan altijd in ontwikkeling. Bij de bouw van de kantoren is gebruik gemaakt van natuurlijke, duurzame producten en materialen. Hierdoor zijn alle kantoren voorzien van Energielabel A. Tevens is er in de eetgelegenheden van SQM veel aandacht voor vegetarische en biologische producten. 

Je nieuwe, ideale werkplek gevonden? SQM Offices biedt op al haar locaties volledige flexibiliteit op het gebied van termijnen (vanaf 1 maand tot 10 jaar) en op het gebied van oplevering (van casco tot turn-key). 

Meeting 2.0

Alle meeting rooms van SQM zijn uniek. Zo is de locatie op Schiphol voorzien van een bioscoop, die door alle members van SQM door heel Nederland kosteloos geboekt worden.

Grab
&Go

Een plek waar iedere professional zich thuisvoelt. Modern, compleet en dynamisch. De multi tenant kantoren van SQM Offices zijn flexibel in te delen om zo optimaal elke vierkante meter te benutten.

SQM offices biedt huurders de kans om op kantoor gezond en verantwoord te eten door middel van een onbemand ‘grab and go’ concept. Binnen dit concept is een breed scala aan vers, onverpakte als ook verpakte producten beschikbaar. Huurders kunnen op ieder moment van de dag genieten van een gezond ontbijt, lekker tussendoortje, heerlijke lunch of een verse warme maaltijd.

Membership
SQM

Met het unieke SQM membership programma biedt SQM Offices haar klanten de mogelijkheid om onbeperkt gebruik te maken van alle meeting rooms en services van alle locaties door heel Nederland. Lees hier meer over het membership programma.

Onze locaties

Voorburg

Rijswijk

Plan bezichtiging

Wat leuk dat we je mogen ontvangen!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Plan bezichtiging

Wat leuk dat we je mogen ontvangen!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!

Membership

Kies nu het pakket wat bij jou past!

Vul onderstaande gegevens in en we nemen spoedig contact met je op om alles door te nemen!